MENU
nieuws

Nieuw lid College van Bestuur INNOVO per 1 juli 2024

De Raad van Toezicht van INNOVO I Onderwijs op Maat heeft met ingang van 1 juli 2024 Ruud Quaedackers benoemd tot lid van het College van Bestuur van onze stichting. Ruud vormt samen met onze voorzitter, Carola van der Weijden binnenkort het College van Bestuur.

Ruud (53 jaar) heeft in verschillende sectoren gewerkt zoals de woning- en bouwsector en beschikt over leidinggevende en bestuurlijke ervaring om onze organisatie – samen met Carola – te leiden.

Ruud heeft ons laten weten: “INNOVO is een mooie organisatie die een essentiële bijdrage levert aan de ontwikkeling van jonge kinderen. In een motiverende omgeving wordt hier de basis gelegd, waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn. Met veel enthousiasme ga ik de komende jaren samen met Carola en alle collega’s, leerlingen, ouders en andere belanghebbenden verder bouwen aan INNOVO en ik kijk uit naar de nadere kennismaking”.

De Raad van Toezicht is verheugd met de benoeming van het nieuwe lid van het College van Bestuur. Voorzitter John Welzen: ‘Wij zijn blij met de komst van Ruud Quaedackers om onze organisatie te versterken. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Ruud, samen met onze voorzitter CvB Carola, een waardevolle bijdrage zal leveren in het continueren en uitbouwen van goed onderwijs voor kinderen, leerkrachten en hun omgeving. Namens INNOVO en als Raad van Toezicht zien wij uit naar een vruchtbare en prettige samenwerking.

31-05-2024