MENU
nieuws

Nieuw logo

Op vrijdag 13 oktober presenteerde basisschool Eikenderveld met trots haar nieuwe logo aan ouders en leerlingen. Het logo, een bouwplaat van een huis, symboliseert de school als een plek waar kinderen de juiste ondersteuning en een sterke basis krijgen om zich te ontwikkelen. Elk kind is uniek, en dit wordt weerspiegeld in de verschillende ‘gevouwen huisjes’. basisschool Eikenderveld wil niet alleen een plaats van leren zijn, maar ook een thuis voor elke leerling.

De presentatie sloot goed aan bij de afsluiting van de Kinderboekenweek “Bij mij thuis”. Na de onthulling kregen alle kinderen een tas met het nieuwe logo erop, inclusief een poster met het verhaal achter het logo, een leesboek en een bouwplaat om thuis nogmaals een huisje te vouwen.

Het nieuwe logo vertegenwoordigt niet alleen de toewijding aan de educatieve ontwikkeling van kinderen, maar ook de wens om een liefdevolle en ondersteunende thuisomgeving te bieden. Het symboliseert de start van een spannende reis voor elk kind, met hun eigen unieke ‘gevouwen huisje’ als teken van groei en ontplooiing.

26-10-2023